пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

Токмацька громада отримала п’ять старостинських округів

30 вересня на сесії Токмацької міської ради одним з рішень депутати одностайно проголосували за утворення старостинських округів та  затвердили Положення про старосту.

Нагадаємо, що п'ять старост були призначені одразу після минулорічних вибрів та створення Токмацької міської територіальної громади, проте самі старостинські округи у нових громадах не створювалися через законодавчу казуїстику. Зараз же, у зв`язку зі змінами у законодавстві, Токмацька громада отримала п’ять  старостинських округів (які відповідають межам колишніх сільських рад):

1. Покровський старостинський округ у складі  сіл Покровське, Шевченкове, Садове, Червоногірка, Заможне, Кутузівка із центром у с. Покровське та старостою – АНТИПЕНКО Наталією Іванівною.

2. Новопрокопівський старостинський округ у складі сіл Ільченкове, Новопрокопівка, Солодка Балка та Роботіне із центром у с. Новопрокопівка та старостою – Бут Наталією Володимирівною.

3. Новенський старостинський округ у складі сіл Нове, Чистопілля, Харкове, Пшеничне та Мирне із центром у с. Нове та старостою – КУЦЕРИБОМ Володимиром Андрійовичем. 

4. Очеретуватський старостинський округ у складі сіл Очеретувате та Скелювате із центром у с. Очеретувате та старостою – ЧЕРНУХОЮ Тетяною Іванівною.

5. Остриківський старостинський округ у складі сіл Остриківка, Іванівка, Снігурівка, Лугівка, Фабричне, Трудове, Урожайне із центром у с. Остриківка та старостою – ЖУРБЕНКОМ Анатолієм Володимировичем.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.