середа, 13 жовтня 2021 р.

Надається гарний будинок в безкоштовне користування для багатодітної родини

Благодійний фонд "Щаслива дитина" надає безкоштовну можливість проживання в будинку багатодітній сім'ї неподалік Василівки.

"Друзі, ми шукаємо порядну багатодітну сім'ю (від 5 дітей), що вимагає поліпшення умов проживання та готову переїхати в затишний будинок в селі Любимівка Василівського району Запорізької області. У будинку хороший ремонт, є 5 роздільних кімнат і маленький кабінет, ванна, туалет і суміщений санвузол, велика кухня, топкова з твердопаливним котлом (є плани підключення газу), базові меблі, бойлер, газова плита, підключення до оптоволоконного Інтернету, сонячні колектори для безкоштовного забезпечення гарячою водою влітку. Є ділянка землі навколо будинку", - говориться у повідомленні фонду.

В 1 км від будинку розташовані школа, дитячий сад, пошта і магазин. Село Любимівка має населення близько 1200 чоловік, знаходиться в Роздольській громаді, за 16 км від міста Василівка.

Побажання до сім'ї:

1. Бажано 5 і більше дітей, які проживають разом з батьками. Можливо хтось із дітей усиновлено або під опікою, або має інвалідність.

2. Пріоритет віддаватиметься сім'ї, яка перебуває в складній життєвій ситуації і вимагає поліпшення житлових умов; батьки - без алкогольної залежності.

Умови:

- Благодійний фонд "Щаслива Дитина" надає безкоштовну можливість проживання в будинку і базову меблі й устаткування;

- Будинок знаходиться у власності громади;

- Сім'я зобов'язується самостійно оплачувати комунальні послуги, при необхідності - забезпечувати ремонт техніки і зміст в акуратному стані території навколо будинку;

- При наявності фінансових можливостей фонд може надавати допомогу у благоустрої території та передавати гуманітарну допомогу.

Ми будемо раді прийняти заявки від сімей на адресу:

happy_home@deti.zp.ua або на вайбер 093 266 34 21. Опишіть свою сім'ю і її склад, повідомте адресу і телефон, надішліть фотографії або посилання на соцмережі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.