пʼятниця, 22 жовтня 2021 р.

На сесії Пологівської районної ради

22 жовтня відбулося пленарне засідання 9-ї сесії Пологівської районної ради. На сесію прибуло лише 23 депутати з 42, але це дозволило відкрити засідання. Токмаччину представляли чотири депутати з 11.

Вів сесію голова ради Сергій Калашник. Попередньо на сесії планували розглянути 14 питань, але, зважаючи на непідготовленість документації щодо встановлення меж чотирьох населених пунктів Смирнівської сільської ради, чотири питання й були відправлені розробнику на доопрацювання. 

Три перших питання сесії стосувалися депутатського складу. Спочатку визнали повноваження нового депутата Пологівської райради Івана Губіцького (від ОПЗЖ, Розівська громада). Він прийшов на зміну пологівцю Віктору Поляку, який раніше склав депутатські повноваження. Далі депутати прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради Миколи Сиваша (Наш край, Пологи) та Катерини Татьяненко (ОПЗЖ, Пологи) у зв’язку з поданими заявами.

Після цього на сесії внесли зміни до районного бюджету на 2021 рік: прийняли додаткову субвенцію з місцевих бюджетів районному бюджету на забезпечення виплат компенсації фізичним особам (які надають соціальні послуги людям похилого віку, інвалідам різних нозологій захворювання та особам, які за показанням лікарів її потребують відповідно до районної «Програми компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі на 2021-2022 роки») у сумі 936 тисяч  гривень.

Також депутати прийняли рішення про уточнений перелік об’єктів спільної власності територіальних громад Пологівського району, управління якими здійснює Пологівська райрада. Внесли зміни до майнового питання - щодо оренди семи кабінетів у адмінбудівлі.

А насамкінець прийняли звернення райради до Верховної Ради та Кабміну щодо соціально-економічного захисту громадян України під час проходження опалювального сезону 2021-2022 років. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.