пʼятниця, 8 жовтня 2021 р.

Токмацька громада отримає додаткові кошти з бюджету області

7 жовтня відбулася п'ята позачергова сесія Запорізької обласної ради. Обласний бюджет отримав додатково через перевиконання прогнозних показників 224,4 мільйона гривень. Відтак на сесії перерозподіли додаткові надходження. 

Як повідомив нам депутат облради Віталій Пасєвін, продемонструвавши документи сесії, у тому числі й Токмацька громада отримає додаткові кошти. 

Мова йде про виділення 3 мільйонів гривень на придбання матеріалів (труби О355 і О255 та з'єднувальні елементи - 1564190 грн.) та придбання колісного багатофункціонального екскаватора-навантажувача для здійснення робіт по укладанню водопровідних матеріалів - 1435810 грн). Виділено 1,5 мільйона гривень на заходи з переведення шкільних котелень на електроопалення у селах Нове, Остриківка та Новопрокопівка. Ці кошти попередньо були розподілені бюджетною комісією облради, про що ми вже повідомляли раніше.

Також за ініціативи депутата В. Пасєвіна, який є директором  КП "Токмацька БЛІЛ", додатково Токмак отримав 250 тисяч гривень на капремонт покрівлі будівлі кардіологічного корпусу та 1,225 мільйона гривень для лікарні на придбання медичного обладнання (наркозно-дихальний апарат в комплектації з випаровувачем, режимом вентиляції PСV та монітором пацієнта з СО2; ліжко акушерське; діагностичний аудіометр; дефібрилятор-монітор; багатофункціональний монітор пацієнта). Назване обладнання вкрай необхідне для заключення договорів з Національною службою здоров'я на 2022 рік.

І приємна новина для токмацьких спортсменів-борців. Нещодавно вони зверталися до Віталія Пасєвіна з проханням знайти можливість для закупівлі борцівського килиму. Таку можливість депутат знайшов. Рішенням сесії обласної ради  по Програмі розвитку фізичної культури і спорту для ДЮСШ "Дизеліст" Токмацької міської ради виділено 100 тисяч гривень на закупівлю стандартного килиму (покришка + мати) 12м х 12м.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.