вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Токмачани розбирали "нічийний" автомобіль під Садовим

23 жовтня в ході відпрацювання території поблизу села Садове Токмацької об’єднаної територіальної громади працівники сектору кримінальної поліції відділення поліції № 3 (м.Токмак) Пологівського районного відділу поліції в лісосмузі поблизу села викрили двох мешканців міста Токмак 1990 та 1989 років народження під час розкомплектування автомобіля «ВАЗ-21063» сіро-білого кольору, які побачивши працівників поліції почали тікати. 

В результаті оперативних заходів правоохоронці затримали чоловіків. Останні пояснили, що не є власниками автомобіля, а хотіли розібрати автівку, яка стояла в лісосмузі з метою подальшого власного збагачення. Поліціанти з’ясували, що 32-річний фігурант вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини з корисливих мотивів. Речові докази вилучені та направлені на експертизу.

За даним фактом слідчим відділення поліції № 3 (м.Токмак) Пологівського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Зловмисників затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та обрано запобіжний захід 60 діб тримання під вартою. Ведеться досудове розслідування, - повідомляє пресслужба Пологівського відділу поліції.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.