вівторок, 26 жовтня 2021 р.

Готовність приймального відділення у Токмаці все ще далека від очікуваного

У Токмаці побував голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух. Він відвідав  приймальне відділення Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, яке реконструюється  за програмою Президента України «Велике будівництво». 

Керівник області оглянув будівництво в супроводі директора лікарні Віталія Пасєвіна, голови райдержадміністрації Артура Крупського, секретаря міськради Віктора Загуменного та ін.

Готовність об'єкту на сьогодні складає на рівні 60 відсотків, що далеко від очікуваного.

Із запорізьким підрядником укладено договір, що передбачає здачу об'єкта у лютому. Але обласна і місцева влада прохали про якнайшвидше завершення робіт, чого не спостерігається.

У лікарню вже доставлено нове цифрове обладнання: рентгенівська діагностична система Calipso F MTOes, відеоендоскопічна система, система ультразвукової діагностики. Неприпустимо, що ця техніка простоює в очікуванні завершення ремонту, тим більше - у період спалаху захворюваності. 

Під час попереднього візиту керівник області вимагав від будівельників завершення робіт до Дня Незалежності. Нереального не сталося. Зараз від підрядника вимагають пришвидшувати занадто повільні темпи виконання ремонтних робіт, бо відділення необхідно відкрити до кінця року. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.