пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

До дня вчителя: Найвищі нагороди за найвагоміші здобутки

З нагоди Дня вчителя у Запоріжжі в концертному залі імені М.Глінки відбулися урочисті збори та святковий концерт. Під час заходу вшанували кращих представників педагогічної ниви.

Привітали працівників освіти з професійним святом та вручили відзнаки голова Запорізької обласної ради Олена Жук та голова облдержадміністрації Олександр Старух. 

Серед лауреатів за вагомі здобутки у Всеукраїнському конкурсі Вчитель року-2021 відзначені відповідними Дипломами та педагогічними преміями наші прекрасні землячки - вчителька української мови та літератури Новогорівського опорного закладу загальної середньої освіти Василівського району Олена Варяниця та директорка Молочанського ОЗЗСО Пологівського району Марина Романова (на фото). Про їхні здобутки ми вже розповідали у березні (тут) і квітні (тут).

Чимало педагогів отримало й інші професійні відзнаки. Зокрема, за активну участь у міжнародному виставковому русі й популяризацію перспективного педагогічного досвіду Подякою Департаменту освіти і науки ЗОДА нагороджена Вікторія Тарасова, яка працювала методистом Комунальної установи "Районний методичний кабінет" Токмацької районної ради.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.