середа, 8 квітня 2020 р.

Запоріжжя, Мелітополь та Бердянськ визнано територіями карантинної зони


Саме тому на в’їздах-виїздах у ці населені пункти розташувались контрольно-пропускні пункти. Загалом їх 14. У місті Запоріжжі – сім карантинних контрольно-пропускних пунктів, у Мелітополі чотири та у Бердянську три.

У Запоріжжі, Мелітополі та Бердянську діють обмеження щодо проїзду у громадському транспорті. Зокрема, проїзд здійснюється за спеціальними пропусками, які видають підприємства та установи. Це стосується тих організацій, яким дозволено працювати в умовах карантину (галузі охорони здоров’я, продовольчого забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язку та комунікації, що надають фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, працівники об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл).

Більш детально про карантинні заходи, видачу «проїзних», графік роботи окремих установ дивіться на сайтах міських рад Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська.


Фото ілюстративне.



Контрольно-пропускні пункти

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.