вівторок, 21 вересня 2021 р.

Токмак: Вибух газового балону в будинку на Призаводській

71-річний власник будинку, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, необережно поводився з газовим приладдям, в результаті чого спричинив вибух газового балону в господарській будівлі на території свого домоволодіння. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження та 65% опіків тіла. Прилеглі будинки не пошкоджені, інших постраждалих немає.

21 вересня близько 18:15 до відділення поліції № 3 (м.Токмак) надійшло повідомлення про вибух газового балону на території приватного домолодіння по вулиці Призаводській в місті Токмак.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом  відділення поліції, фахівці газової служби, медики, рятувальники ДСНС.  В ході проведених оперативних заходів правоохоронці встановили, що 71-річний мешканець міста Токмак, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, необережно поводився з газовим приладдям, в результаті чого спричинив вибух газового балону в господарській будівлі на території свого домоволодіння. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження та 65% опіків тіла. Бригадою швидкої медичної допомоги постраждалий доставлений до реанімаційного відділення лікарні. 

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели заходи з ліквідації  пожежі. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки), - повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.