середа, 8 вересня 2021 р.

Ремонт доріг у Молочанській громаді

У рамках Великого будівництва триває ремонт автодороги Т-04-01 Дніпро-Васильківка-Покровське-Гуляйполе-Пологи-Мелітополь, яка проходить через Токмацьку і Молочанську громади.

Кілька років частина цієї дороги по території Токмацького району мала жалюгідний стан. Минулого літа було вкладено нові шари асфальту на цій дорозі на території Долинської сільради - ділянками у Левадному, Долині, Рибалівці, Любимівці (відео).

У липні цього року було відремонтовано покриття на ділянці Токмак-Молочанськ. А нещодавно вкладали асфальт на ділянці від Молочанська до Левадного. (відео)

Як повідомлялося раніше, з виділенням коштів для ремонту автодороги Т-04-01 посприяв народний депутат від нашого округу Павло Мельник.

Депутат обласної ради Віталій Пасєвін, який відвідав будівництво разом з Молочанським міським головою Іриною Липкою, підкреслив, що крім програми "Велике будівництво" щодо ремонту доріг державного значення, обласна рада також перерозподіляє кошти державної субвенції на ремонт обласних та місцевих доріг. Зокрема, у Молочанській громаді ведеться ямковий ремонт дороги від Молочанська на Новомиколаївку, по якій проїзд був практично неможливим, а водії з Ударника, Лагідного, Новомиколаївки до Молочанська їхали через Токмак.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.