середа, 15 вересня 2021 р.

Жителя Ударника підозрюють у незаконному виготовленні наркотиків з канабісу

14 вересня дізнавачі спільно з  працівниками  сектору кримінальної поліції відділення №3 (м.Токмак) Пологівського районного відділу поліції  провели санкціонований обшук. За місцем мешкання жителя села Ударник 1970 року народження виявили та вилучили речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору, сухі листя та верхівки рослини сіро-зеленого кольору загальною масою близько 80 грамів.

Згідно висновку експерта вказана речовина є «канабісом». Чоловік повідомив правоохоронцям, що наркозілля він зберігав за місцем мешкання для особистого вживання без мети збуту. Про це повідомила прес-служба Пологівського РВП.

За даним фактом дізнавачем відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Фігуранту загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Вирішується питання про вручення підозри у скоєнні кримінального правопорушення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.