четвер, 23 вересня 2021 р.

На Токмаччині більшість шкіл працює! Не у повному режимі поки працюватимуть Токмацька №11, Балківська, Запорізька та Новомиколаївська школи

На ранок 23 вересня у Токмацькій громаді у повному режимі запрацювали 11 шкіл з 12. Про це повідомила газеті "Наше місто Токмак" заступник начальника відділу освіти Токмацької міськради Надія Стольнікова.

За вчорашній день вакцинувалася значна кількість вчителів, тож 80-відсоткового показника досягли 11 шкіл громади. Поки що не у повному навантаженні працює школа №11, що на "Ріжку".

Нагадаємо: вчорашньою Постановою уряду визначено, що при не досягненні 80 відсотків вакцинації, буде дозволена робота лише дитсадків та початкової ланки шкіл. Відтак, школа №11 працює, але без старших класів (вони на дистанційному навчанні).

У Молочанській громаді у звичному режимі працюватимуть поки 4 школи. Як сказала нам начальник відділу освіти Молочанської міськради Інна Броцька, досягли 80 відсотків вакцинації у Молочанському ОСЗЗО, Виноградненській та Кіровській школах, Молочанській ЗОШ. Інші три школи поки працюватимуть з початковою ланкою (і на дистанційному 5-11 класи). Близька до 80 відсотків Балківська школа, а ось у Новомиколаївській і особливо у Запорізькій цей показник низький.

У Роздольскій сільській громаді, як ми повідомляли, високі показники щодо щеплень, тож всі школи громади працюють - у тому числі Новогорівська, Таврійська і Коханівська.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.