неділя, 26 вересня 2021 р.

19-те місце в Україні – це велике досягнення юних футболістів «Дизеліста»

25-26 вересня у Луцьку відбувся фінальний етап Всеукраїнського турніру «Кубок єдності-2021» серед дітей 2010 року народження. Починаючи з районного етапу у турнірі взяли участь понад 400 футбольних команд, а на Волинь приїхали 22 найкращі команди зі своїх областей. Хлопчаки токмацького «Дизеліста», представляли Запорізьку область, як переможці регіонального етапу

Як розповів газеті «Наше місто Токмак» керівник токмацької делегації, директор ФК «Дизеліст» Володимир Тумановський, два дні турніру були дуже інтенсивними. Спочатку відбулися групові змагання. Токмачани на старті програли два матчі (командам Черкаської та Івано-Франківської областей), тож у групу кращих 16-ти не потрапили.

Втім, далі вихованці тренера Євгена Борблика переграли представників Тернопільщини, зіграли унічию з командою Кіровоградської області і отримали право поборотися за 19-те місце. Його вони й здобули, перемігши юних футболістів з Дніпропетровщини. 

А переможцем турніру стала команда Одещини, яка у фінальному поєдинку перемогла сумчан у серії післяматчевих пенальті.  

Токмацький «Дизеліст» сьогодні ж виїхав додому, з гарними враженнями та  подарунками. Завтра, 27 вересня, орієнтовно о 9:00 команда прибуде у Токмак до спорткомплексу.

Шкода, що не здобули призового місця. Але ж і стати 19-ю командою в Україні – це велике досягнення! Вітаємо команду та її тренерів!

Фото для Нашого міста Токмак надала Оксана Компанієць.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.