середа, 22 вересня 2021 р.

П`ЯТЬ ШКІЛ ТОКМАЧЧИНИ ПЕРЕВИЩУЮТЬ 80% ЩЕПЛЕНЬ: ЗЗСО № 4 Токмака, Виноградненський НВК, Молочанський ОЗЗСО, Новопрокопівський та Новогорівський ЗЗСО

Ми вже повідомляли про перехід країни у "жовту" зону і про зміну формату роботи шкіл, дитсадків та вишів. Стали відомими показники вакцинації шкіл. (Інформація весь час оновлюється). 

У Токмацькій громаді  2 школи з 12 мають більше 80 відсотків щеплень педагогів: 

ЗЗСО № 4 - 92 %, 

Новопрокопівський ЗЗСО - 82%.

Рівень вакцинації в інших школах:

У Роздольській громаді Василівського району у всіх шести шкіл високий рівень щеплень (або вище, або майже 80%)

У школах колишнього Токмацького району:

Таврійський НВК - 80, Новогорівський ЗЗСО - 77, Коханівський НВК - 74.

Заклади освіти працюватимуть лише за умови наявності хоча б одного щеплення у 80% працівників закладу.  Якщо показники вакцинації персоналу у закладі освіти нижче - установу буде переведено в онлайн формат роботи. 

За посиланнями нижче кожен може перевірити як працюватиме його заклад освіти у «жовтій» зоні, а також побачити, який відсоток працівників щеплено.  

Школи 

Садочки

Заклади вищої та фахової передвищої освіти

Користуватися посиланнями просто: знайдіть свій район: Запорізький, Мелітопольський, Василівський, Бердянський або Пологівський; якщо ваш заклад в зеленій зоні - він працює в звичайному режимі. Як тільки у навчальному закладі показник вакцинація працівників досягне 80% - всі зможуть повернутися до офлайн формату роботи.

Інформація щодо роботи освітніх закладів постійно оновлюється. Будь уважні!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.