неділя, 26 вересня 2021 р.

Молочанськ відсвяткував День міста

21 вересня жителі Молочанська відзаначили День визволення від німецьких окупантів у 1943 році - з урочистою ходою, мітингами та покладанням квітів до пам`ятників воїнам-визволителям у міському парку та на Пришибських висотах.Так само 21 вересня молочанці святкують і День міста, але цього року святкові заходи перенесли на суботу - вихідний день зі сприятливою погодою.

На центральній площі біля Будинку культури упродовж свята працювали атракціони, які подарували місту спонсори - безкоштовні дитячі гірки та батути, також для дітей робили яскравий аквагрим, присутніх розважали аніматори. Працювали фотозони, виїзні кафе з шашликами, готували цілий казан козацької каші.

До святкового концерту молочанці та гості міста могли оглянути виставку робіт конкурсу "Кращу святкову композицію дарую тобі, моє місто", фотосушку "Краща світлина рідного міста", виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Зацікавили майстер-класи з нетрадиційного малювання фарбами на воді та перенесення зображення на папір.

На початку вечірньої програми молочанців привітала голова Молочанської громади Ірина Липка. Вона вручила Грамоти та Подяки активним і небайдужим громадянам, які допомагають у розвитку рідного міста, а переможців та призерів різних конкурсів до Дня міста нагороджено подарунками.

Урочистий концерт почався з виконання Гімну громади. Його виконала автор слів, директорка Молочанського опорного закладу загальної середньої освіти Марина Романова.

Концертна програма складалася з двох частин. Спочатку присутніх порадували концертом "У злагоді й мирі квітуй, моє місто" аматори місцевої самодіяльності та запрошений колектив "Канада" Коханівського Будинку культури. Родзинкою стали сценки-розповіді з історії Молочанська. 

Потім виступав гурт Bezlimit, який запропонував танцювальну музику - хіти від 80-х до сьогодення. А вже з заходом сонця у яскравих кольорах прожекторів концерт перейшов у дискотеку з професійними діджеями. Завершилося свято на площі святковим фейєрверком.

ФОТОАЛЬБОМ "ДЕНЬ МІСТА МОЛОЧАНСЬК 2021" ДИВІТЬСЯ ТУТ!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.