вівторок, 10 грудня 2019 р.

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ МАЄ БУТИ СКРІЗЬ У ТОКМАЦІ


Під час громадських слухань, які зараз проводяться у мікрорайонах міста, жителі приватного сектора постійно озвучують проблему відсутності вуличного освітлення, особливо на віддалених вулицях Токмака, на деяких освітлення немає більш як по двадцять років.

В місті сформована ініціативна група депутатів та працівників міськвиконкому, яка протягом року вивчала ситуацію з освітленням, заміряла напругу, вивчала скільки кіловат треба додати по кожній вулиці. З'ясували, де треба підвищувати потужності в електромережах, ставити нові щитові. Отримано техумови та виготовлено проектну документацію, на що витрачено майже триста тисяч гривень.

З цією інформацією на слуханнях у мікрорайонах від ініціативної групи виступив депутат міськради Євген  Глаз`єв, на фото. За його словами, значна частина робіт вже виконана, залишилося останнє - фінансування. І є можливість у 2020 році розпочати серйозні роботи з освітлення. Щоб зробити цей крок ініціюється Звернення до депутатів міської та обласної ради, до керівництва міста про підтримку ідеї освітлення.

Ініціативна група разом з комітетами мікрорайонів почали збір підписів під цим Зверненням і прохають токмачан підтримати його.


Міському голові Котелевському І.В.
Депутатам Токмацької міської ради
Депутатам
Запорізької обласної ради:
Ковалевській Ю.С.
Рєпкіну О.О.
Суржану О.В.
Депутатів ТМР
Комітетів мікрорайонів:
«Ріжок», «Залізничний»
«Калиновий», «Короленко»
Громади приватного сектору
міста Токмак
Тел. +380679728790

Звернення

Шановні наші обранці, кожного року ми звертаємося до Вас із проханням про допомогу. Ми збираємо підписи, виступаємо на зборах громадян, звертаємося через наших депутатів, через комітети мікрорайону, через соціальні мережі, але, чомусь, ми не  завжди почуті. У приватному секторі проживають такі самі платники податків як і в центрі міста, такі самі діти, такі самі пенсіонери, працівники комунальних установ, підприємці, студенти, службовці – такі самі. І нам хотілося такого самого відношення до приватного сектору, як і до центру. Вуличного освітлення, доріг, тротуарів.

У 2020 році відбудуться місцеві вибори. Чергові, чи позачергові – покаже життя. Але ми дамо належну оцінку кожному, хто у 2015 році обіцяв, дав надію і дав слово, що виконає передвиборчу програму. Ми не хочемо критикувати, ми хочемо хвалити,ми не хочемо бездіяльності, ми хочемо співпраці, ми не хочемо жалітися, ми хочемо пишатися. Пишатися тим, що обрали достойних представників наших інтересів і не помилилися.

Шановні обранці, ми просимо Вас консолідувати зусилля, сісти за стіл переговорів, і, об’єднавши ресурси, вирішити таку наболілу, багаторічну проблему, як відсутність вуличного освітлення приватного сектору. Нам не хотілося б чути виправдання чи обіцянки, ми хочемо результат. Будь ласка, не розчаровуйте нас. Ми розраховуємо на Вашу підтримку і віримо, що спільними зусиллями у 2020 році питання відсутності вуличного освітлення буде вирішене.

Відповіді на це звернення просимо залишити у кабінеті №16 виконавчого комітету, вул. Центральна,45, і сповістити за телефоном +380679728790.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.