понеділок, 23 грудня 2019 р.

Успіхи клубу вільної боротьби «Чемпіон»

21 грудня у спорткомплексі пройшов відкритий чемпіонат міста Токмака з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

Участь у турнірі взяли 120 юних спортсменів з Токмака, Приморського, Василівського, Чернігівського, Кам`янко-Дніпровського, Якимівського районів нашої області.
Під час церемонії відкриття команди привітали Токмацький міський голова Ігор Котелевський, тренер нашого клубу «Чемпіон» Дмитро Нєкрасов, засновник клубу «Чемпіон» і спонсор турніру Михайло Акопянц. Вони  вручили дипломи, грамоти і премії нашим борцям, які найбільше відзначилися цього року і стали призерами чемпіонату України.

Як зазначив Дмитро Нєкрасов, нинішній рік був дуже вдалим для вихованців клубу. Шестеро з них стали призерами чемпіонату України в Одесі у своїх вагових категоріях: Софія Чорна, Ангеліна Бондаренко, Анастасія Штурмак, Максим Волков здобули бронзові нагороди, Аделіна Бондаренко стала срібною призеркою, а Данило Бескутський – чемпіоном. У п’ятірці кращих в Україні закріпився Данило Соколов.  Всі вони, а також вихованка клубу «Чемпіон» Вікторія Рябоволова, яка прославила  Токмак, здобувши бронзову нагороду чемпіонату Європи, отримали відзнаки, подарунки та премії.

А відкритий чемпіонат міста став новою пробою сил на килимі і оглядом резервів для тренерів клубу. Бажаємо клубу «Чемпіон» нових здобутків і у 2020 році!

Віталій ГОЛОД.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.