вівторок, 3 грудня 2019 р.

Відкрилася виставка робіт токмачан, людей з інвалідністю, у міському музеї

03 грудня розпочала свою роботу виставка робіт токмачан, людей з інвалідністю, у Токмацькому міському краєзнавчому музеї з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю, що відзначається сьогодні.

Авторів картин та виробів виставки: Тетяну Гарькаву, Любов Володіну, Наталію Чернишову, Анжелу Васильченко, Ігоря Дудку, Ірину Валову вітали:

Віктор Медведський, директор Токмацького міського краєзнавчого музею;
Ігор Котелевський, Токмацький міський голова;
Наталія Мамчак, заступниця Токмацького міського голови;
Ігор Мащенко, начальник управління соціального захисту населення Токмацької міської ради;
Отець Микола, протоієрей, благочинний Токмацького округу.


Зі слів директора закладу Віктора Медведського виставка чекає на токмачан протягом місяця.



За даними Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, в Запорізькій області близько 26 тисяч громадян обслуговуються закладами та установами соціального обслуговування. Для розв’язання проблем самотніх громадян (зокрема, осіб з інвалідністю, позбавлених підтримки рідних) у Запорізькій області діють 16 територіальних центрів соціального обслуговування районних рад та міських рад міст обласного значення, в новостворених територіальних громадах – п’ять  територіальних центрів, 12 центрів соціальних послуг, шість відділів і один сектор.

У Запорізькій області проживає близько 118 тисяч осіб з інвалідністю. На забезпечення їх потреб спрямована низка державних і регіональних програм.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.