вівторок, 10 грудня 2019 р.

Громадські слухання у мікрорайоні «Залізничний»

Громадські слухання у мікрорайоні «Залізничний», що відбувалися у приміщенні школи №12, розпочалися з привітання заступника міського голови Сергія Степури на адресу комітету мікрорайону, який отримав кращі рейтингові показники у змаганні мікрорайонів – вперше з 2002 року.

У своєму звіті голова комітету мікрорайону Юлія Горяніна акцентувала увагу в першу чергу на проблемах. Хоч завдяки КП КК «Контакт» ліквідовано цілий ряд стихійних звалищ, але у мікрорайоні залишаються ще два великі звалища. До відсутності амбулаторії додалося й закриття поштового відділення, що обурює людей похилого віку. Відсутність освітлення Української, Жовтневої та ряду інших вулиць, стан доріг – найболючіші проблеми.



При цьому чимало жителів стараються покращити благоустрій мікрорайону, виходять на суботники. Підводячи підсумки конкурсу з благоустрою Ю.Горяніна і С.Степура вручили грамоти і премії за кращі будинки Галині Шумаковій та Валентині Лемешко.

Заступник міського голови Олександр Баглай доповнив звіт даними, що зроблено у мікрорайоні за фінансування з міського та обласного бюджетів, зазначивши, що всього на всі заходи у 2019 році для «Залізничного» було виділено 490 тисяч гривень (у 2018 було 250 тисяч).


Присутні обговорили плани на наступний рік, при цьому по деяких питаннях навіть посварилися, але зрештою План розвитку мікрорайону на 2020 рік затвердили.

Віталій ГОЛОД.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.