четвер, 26 грудня 2019 р.

Остання сесія Токмацької міськради у 2019-му


Сьогодні, 26 грудня, відбулося пленарне засідання 109-ї чергової сесії Токмацької міської ради, участь у якому взяли 23 депутати з 34 обраних.

Почалася сесія з двох гарних інформаційних повідомлень, про які, власне, сайт ТокмакІнформБюро вже повідомляв раніше.

Міський голова Ігор Котелевський і керуючий справами міськвиконкому Віктор Загуменний доповіли  про засідання обласної робочої групи щодо адміністративно-територіального устрою Запорізької області, на якій було підтримано варіант формування шести нових районів (замість нинішніх 20-ти), у тому числі й Токмацького (а його могло не бути!).

Ще одна позитивна новина озвучена керівником Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Віталієм Пасєвіним: наша лікарня увійшла до числа дев’яти опорних лікарень області, хоча раніше її перспективи були досить примарними.
На позитивній ноті депутати буквально за годину розглянули три десятки питань порядку денного, практично з кожного питання голосуючи 23 голосами «за».

Відтак, депутати схвалили звіти про відстеження регуляторних актів, про використання коштів резервного фонду міськради, внесли зміни до бюджету та міських Програм, затвердили план дій зі сталого енергетичного розвитку, план роботи ради на 2020 рік.

Також розглянули питання оренди, продажу, користування земельними ділянками.
Насамкінець, голова міської територіальної виборчої комісії Михайло Свищо, повідомив депутатам про рішення комісії про припинення повноважень депутата міськради Миколи Сенька (у зв’язку зі смертю), а також про визнання обраним депутатом Віталія Сіденка, наступного за списком кандидата від партії «Батьківщина».

Віталій Сіденко (на фото) склав присягу і поповнив депутатські лави у міській раді.

Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.