понеділок, 16 грудня 2019 р.

Щодо питань пропозицій від мешканців вулиць Вокзальна і Серьогіна м. Токмак, пов'язаних з оплатою комунальних платежів Ощадбанком

Ви запитували – Вам відповідають

До нас через "Скриньку" звернулися жителі вулиць Вокзальна і Серьогіна:
«Просимо на сторінках вашої газети, підняти наступне питання і допомогти вирішити, наскільки це можливо! Комунальні платежі за жовтень місяць нам принесли 20 листопада, а ми повинні до 20 листопада здійснити цю оплату. У ощадкасу 21 і 22 числа потрапити неможливо. 23 листопада (а це субота, центральна ощадкаса ощадбанку приймає платежі тільки до 12.30) працює тільки одне віконце для обслуговування клієнтів. Ми простояли в черзі майже 3 години і за цю послугу заплатили по 7 грн. за кожну квитанцію. Питання: невже не можна вирішити цю проблему? 1) Вчасно приносити квитанції. 2) Відкрити кілька віконець для обслуговування клієнтів. 3) Поясніть, будь ласка, за які послуги платимо 7 грн., за кожну квитанцію і що входить в структуру цього тарифу?»

Щодо рознесення квитанцій громадяни не вказали конкретні підприємства, тому газета відкрито звертається до всіх установ, які надають послуги населенню, з проханням вчасно розносити квитанції, адже це прискорить і самі розрахунки населення.

Стосовно інших питань ми оперативно отримали офіційну відповідь з  відділення «Ощадбанку»:

«На Ваш лист до установи Банку від «06» грудня 2019 року щодо питань пропозицій від мешканців вулиць Вокзальна і Серьогіна м. Токмак, пов'язаних з оплатою комунальних платежів, Територіально відокремлене збалансове відділення (далі - ТВБВ) № 10007/0242 філії - Запорізьке обласне управління AT «Ощадбанк» повідомляє наступне, а саме :

1.      Затверджено режим роботи ТВБВ № 10007/0242 (за адресою : м. Токмак, вул. Гоголя, 75):
-       понеділок - п'ятниця : робота з клієнтами проводиться з 08:00 до 16:30 (без обідньої перерви);
-       субота: робота з клієнтами проводиться з 08:00 до 12:30;
-       вихідний: неділя.
2.      В період з понеділка по п'ятницю (включно) для обслуговування клієнтів задіяно 3 (три) операційних вікна. В суботу - 1 (одне) операційне вікно, оскільки, враховуючи необхідність надання операційно-касовим працівникам вихідного дня, відпустки тощо, фізично не є можливим забезпечити збільшення кількості робочих вікон.
3.      Також в операційній залі для зручності обслуговування клієнтів встановлено 2 (два) Інформаційно-платіжних термінали (далі - ІПТ). ІПТ є програмно - технічним комплексом, що надає можливість платнику за допомогою платіжної картки або шляхом внесення готівки в ІПТ здійснювати самообслуговування по операціях перерахування коштів для зарахування їх на відповідні рахунки, одержання інформації.
4.      Згідно діючих тарифів готівкові платежі у касах приймаються з комісією Банку у розмірі 7 грн., а по послугах деяких підприємств - 10 гривень.
Пенсіонери, що отримують пенсію через Ощадбанк, обслуговуються в касі по своїм пенсійним карткам без комісії. Щоб уникнути комісії за оплату комунальних платежів пропонуємо користатися ІПТ, що встановлені у центральному відділенні (вул. Гоголя, буд. 75), КП «Міськводоканал» та відділенні по вул. Перемоги, буд. 14. Всі оплати комунальних платежів з використанням платіжної картки Ощадбанку в ІПТ безкоштовні, готівкові платежі — з комісією 3 гривні.
Відкрити картку для оплати комунальних та інших платежів можливо в будь-якому відділенні Банку безкоштовно (продукти - «Моя картка» або пенсійна картка для пенсіонерів).
Консультації щодо проведення платежів в ІПТ надає хол-менеджер, який працює в дні масової оплати комунальних послуг і по суботах.

У зв'язку з викладеним вище перепрошую за наявну незручність та запрошую клієнтів до установи Банку для ознайомлення з дистанційними сервісами Ощадбанку - «Ощад 24/7», що зробить обслуговування значно зручнішим та комфортнішим, оскільки операції з оплати послуг виконуються не виходячи з дому.

Спеціалісти Банку допоможуть відкрити платіжну картку, зареєструватися в дистанційному сервісі Ощадбанку - «Ощад 24/7», нададуть консультації щодо проведення платежів у системі без комісій.
»

З повагою, керуючий ТВБВ № 10007 / 0242 філії - Запорізьке обласне управління АТ «Ощадбанк» К.В.Гонтар.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.