середу, 25 грудня 2019 р.

Михайлу Григоровичу Нішнєвичу - 90!


25 грудня святкує свій 90-й день народження ветеран журналістики Михайло Григорович Нішнєвич, давній друг газети «Наше місто Токмак».

Він народився у довоєнному Великому Токмаці. Коли почалася війна з гітлерівською  Німеччиною, був школярем, але вчитися не довелося...

На час окупації нашого краю він з батьками, разом з тисячами земляків, евакуювався до Казахстану, де діти також працювали, бо не вистачало робочих рук.

Лише коли повернулися у рідне місто у 1944 році, Михайло повернувся до навчання. Ще юнаком писав вірші і приносив їх у редакцію тодішньої газети «Більшовицьким шляхом», ось з того часу й пов'язав свою долю з газетярською справою. 

З початку 50-х років і аж до виходу на пенсію Михайло Григорович працював у газеті (вона вже називалася «Комуністичним шляхом») і коректором, і кореспондентом, завідуючим відділом, і заступником головного редактора. Та й вже на пенсії продовжував працювати журналістом  у «Токмацькому віснику». Протягом всієї своєї творчої  журналістської діяльності публікувався в усіх обласних та у багатьох республіканських газета. Співпрацював і з газетою «Наше місто Токмак».

Колектив «Нашого міста» вітає колегу з ювілеєм.

Дякуємо, Михайле Григоровичу, за всі роки співпраці і дружби з нами.

Щиро бажаємо Вам здоров'я, гарного настрою, всіх життєвих гараздів і довголіття!

Колектив ТОВ «Газета «Наше місто Токмак».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.