четвер, 12 грудня 2019 р.

В Токмаці було зафіксовано два випадки відключення опалення житлових будинків, пов’язаних із ремонтними роботами на теплових мережах


Про це йшлося на селекторній нараді щодо стану проходження опалювального сезону 2019/2020, яка пройшла під керівництвом директора Департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Віталія Литвиненка.


"Також проблемним питанням при проходженні опалювального сезону є незадовільний технічний стан теплових мереж. Так, за інформацією територій, в області 571 км ветхих та аварійних теплових мереж, що становить 53 % від загальної протяжності. З початку опалювального сезону  тільки у Запоріжжі зафіксовано понад 70 випадків відключення опалення житлових будинків та об’єктів соціальної сфери, пов’язаних із ремонтними роботами на теплових мережах. Зокрема, два випадки зафіксовано в м. Токмак. За наявною інформацією ремонтні роботи були завершені та опалення відновлено у строки, передбачені чинними нормативними документами."

Для забезпечення стабільного проходження опалювального сезону керівникам органів місцевого самоврядування необхідно тримати на постійному контролі питання щодо рівня розрахунків теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ та отримання ними  номінацій на постачання природного газу, а теплопостачальним підприємствам - посилити роботу з боржниками.

Крім цього,міським голам міст Мелітополь та Токмак доручено звернути увагу на необхідність забезпечення безумовного виконання укладених з НАК «Нафтогаз України» графіків погашення заборгованості за спожитий природний газ для забезпечення своєчасного отримання номінацій для подальшого постачання споживачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.