вівторок, 8 грудня 2020 р.

Олігархи мають нести відповідальність за крадіжку мільярдів з казни

Звернення токмачанки до жителів Пологівського району Запорізької області.

Малий та середній бізнес – це народний бізнес, який працевлаштував 35% від усіх працюючих та реалізував близько 60% від усіх товарів та послуг в Україні.

Малий та мікробізнес- це 1,5 млн. суб'єктів підприємництва, в яких зайнято близько 4 мільйонів людей, це люди, які справно платять податки, самі забезпечують собі пенсії виплатами єдиного соціального внеску, ростять дітей та онуків, доглядають за своїми батьками, бабусями та дідусями, платять абсолютно за все - від пологового будинку до похорону. Їздять на відпочинок, купують квартири й автомобілі, підтримуючи своєю, отриманою працею копійчиною інші бізнеси, враховуючи й великий бізнес. Це ті люди, які нічого не отримали від держави Україна, окрім закордонного паспорта та нічого у неї не просять, окрім тільки одного – не заважати їм працювати. Взагалі, задача фізосіб – підприємців не виробництво внутрішнього продукту ( ВВП), а звільнення держави від обов'язку забезпечувати непрацюючих.

Та наша під підприємливість, винахідливість та кмітливість, об'єми реалізації товарів та якість донесених до людей послуг дуже не подобається олігархам. Політикам й чиновникам, котрі всі поголовно є ставлениками олігархів, не дає змоги спокійно спати наша фінансова незалежність – а це завжди й політична незалежність. Політикам, звісно, не потрібні незалежні люди. Їм потрібні слухняні раби, малоосвічені.

Читати далі....

Порівняльна таблиця до проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та законодавчих актів України стосовно скасування прийнятих норм щодо  обов’язковості застосування платниками єдиного податку реєстраторів розрахункових операцій та механізму виплати покупцям частини суми штрафних санкцій, що були стягнуті за їх скаргами (кеш-бек)".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.