вівторок, 29 грудня 2020 р.

У Пологах стався наїзд автомобіля на пішохода

У Пологах по вул. Магістральна 28 грудня стався наїзд автомобіля на пішохода, чоловіка 40 років.

Бригада швидкої медичної допомоги, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого, повідомляє Комунальне некомерційне підприємство «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної ради.

Відділ комунікації поліції Запорізької області повідомляє, що чоловік лежав на проїзній частині в стані алкогольного сп’яніння. Проводиться розслідування.

28 грудня близько 20:30 до Пологівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Магістральній в місті Пологи. Водій автомобіля "Reno Megane" 1993 року народження скоїв наїзд на чоловіка, який лежав на проїзній частині в стані алкогольного сп’яніння. Потерпілим виявися місцевий житель 1991 року народження. Від отриманих травм він помер на місці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

В ході огляду місця дорожньо-транспортної пригоди автомобіль  вилучено і поміщено на штрафмайданчик.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами:  (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.