понеділок, 21 грудня 2020 р.

Токмацькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця міста Токмак за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307, ч.3 ст.307 (незаконне зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах, з метою збуту), ч.1 ст.310 (незаконне вирощування рослин конопель), ч.1 ст.263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) КК України

Відповідно до ст. 131-1 Конституції України в Україні діє прокуратура, яка здійснює, зокрема, організацію і процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, вирішення відповідно до закону інших питань під час кримінального провадження.

Токмацькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканця міста Токмак за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307, ч.3 ст.307 (незаконне зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах, з метою збуту), ч.1 ст.310 (незаконне вирощування рослин конопель), ч.1 ст.263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї) КК України.

За даними досудового слідства, влітку поточного року в ході проведення обшуку домоволодіння місцевого жителя вилучено понад 19 кг наркотичного засобу канабіс (частину розфасовано по згортках), а також психотропну речовину – метамфетамін, які останній зберігав з метою збуту.

Крім того, в ході обшуку поліцейські вилучили перероблений під вогнепальну зброю газовий пістолет з набоями та 34 посаджені на городі рослини конопель.

За вчинення вказаного передбачено покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.