четвер, 20 серпня 2020 р.

Дитсадок "Барвінок" у Токмаці закрили через COVID-19: Рішення місцевої ТЕБ НС

Токмацький дошкільний навчальний заклад № 21 "Барвінок" Токмацької міської ради Запорізької області закрили з-за ковіду.

Таке рішення (текст документа) сьогодні, 20 серпня, прийняла місцева комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ НС) на своєму позачерговому засіданні. 

Детальніше: З ДУ «Запорізькій ОЛЦ МОЗ України» отримано екстрене повідомлення на працівника ДНЗ № 21 «Барвінок» ТМР, яка 14.08.2020 року захворіла на гостру респіраторну хворобу, 17.08.2020 звернулася до КНП «Токмацький центр ПМСД» ТМР та була обстежена на COVID-19, дата позитивного результату на ПЛР № 8567 від 18.08.2020. Останній робочий день праці 14.08.2020 року.

В зв’язку з встановленням випадку захворювання на COVID-19 у ДНЗ «Барвінок» на підставі статей 15, 36, 37 ЗУ «Про захист населення від інфекційних хвороб» та з метою запобігання розповсюдження захворюваності на COVID-19 серед дітей та персоналу ДНЗ «Барвінок» Токмацької міської ради Токмацький МРВ ДУ «Запорізькій ОЛЦ МОЗУ» комісія ТЕБ НС рекомендує накласти карантин  протягом 14 діб.

За результатами розгляду комісія вирішила:

- Призупинити роботу ДНЗ № 21 «Барвінок» Токмацької міської ради у термін до 30.08.2020 року;

- Директору ДНЗ № 21 «Барвінок» Дубініній О.С. розробити та запровадити заходи щодо інформування батьків та персонал закладу щодо призупинення роботи та вжити відповідні профілактичні та проти епідеміологічні заходи;

- Відділу освіти Токмацької міської ради спільно з Токмацьким міжрайонним відділом ДУ «Запорізькій обласний лабораторний центр  МОЗ України» забезпечити надання методичного супроводу при виконанні п. 3 цього рішення;

- Токмацькому міжрайонному відділу ДУ «Запорізькій обласний лабораторний центр  МОЗ України» за необхідності організувати проведення поточних дезінфекційних заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.