четвер, 13 серпня 2020 р.

Токмак ще не готовий до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації  Віталій Литвиненко провів обласну селекторну онлайн нараду.

Учасники наради обговорили питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Запорізької області до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року та стан розрахунків населення за житлово-комунальні послуги.

Як повідомив Віталій Литвиненко, плановий показник підготовки житлово-комунального господарства за завданням Мінрегіону України станом на 15.08.2020 повинен складати 70%. У цілому по області рівень підготовки відповідає такому рівню.

Проте, не всі території області на сьогодні дотримуються планових показників.

Під час наради були заслухані представники  міст  Токмак та Енергодар, Кам’янсько-Дніпровської, Новомиколаївської та Чернігівської райдержадміністрацій щодо проведеної роботи.

Проблемним питанням на сьогодні також є заборгованість за спожитий природний газ теплопостачальних підприємств області перед НАК «Нафтогаз України» - 1 млрд 20 млн грн.

Наявність заборгованості та низький рівень розрахунків ставить під загрозу отримання окремими теплопостачальними підприємствами (КП «Токмак біоенергія» та ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж») номінацій на постачання природного газу на початок опалювального сезону. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.