пʼятницю, 7 серпня 2020 р.

У Токмаці контролера РЕМ покусала собака

На території міста Токмака під час здійснення контрольних обходів була покусана домашньою собакою, яку господарі не втримали за нашийник, контролер Токмацького міжрайонного району електричних мереж ПАТ «Запоріжжяобленерго».

ПАТ «Запоріжжяобленерго» в особі Токмацького МРРЕМ звернулося до Токмацького відділення поліції Пологівського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області з заявою з вимогою притягнути до відповідальності власників даної собаки, яка нанесла травми працівнику ПАТ «Запоріжжяобленерго». На даний час проводиться перевірка зазначених фактів.

У випадку, якщо потерпілому внаслідок бездіяльності господаря собаки були нанесені середньої тяжкості або тяжкі тілесні ушкодження, такий господар може бути притягнутий до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ст. 128 КК України, яка передбачає громадські роботи на строк від 150 до 240 годин або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 2 років.

Тому, шановні щасливі власники домашніх тварин (собак, котів та ін.), звертаємо увагу на те, що улюбленці потребують постійної турботи з вашого боку і повну відповідальність за їх дії несете саме ви!

Фото ілюстративне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.