середу, 1 грудня 2021 р.

Педагоги області отримують ноутбуки

У рамках проєкту “Ноутбук кожному вчителю” 1600 педагогів Запорізької області отримали ноутбуки для роботи. Урочиста передача техніки відбулася у Запорізькому професійному ліцеї автотранспорту.

За національною програмою “Ноутбук кожному вчителю” Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України цьогоріч планують забезпечити ноутбуками понад 60 тисяч вчителів. На це у держбюджеті було передбачено додаткове фінансування - 1 млрд гривень на боротьбу з COVID-19 та його наслідками під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

Зокрема, 980 млн грн виділені саме на придбання ноутбуків високої якості на засадах співфінансування. З них 40 519,7 тис. грн - для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти Запорізької області.

Ноутбуки, вартість кожного з яких становить 17118  грн, отримали 1600 педагогів області,  а до кінця цього року понад 2 тисячі вчителів будуть забезпечені якісною технікою, - повідомляє департамент культури та інформаційної політики ЗОДА.

Освітяни Токмацької громади отримають 68 одиниць сучасної техніки. З місцевого бюджету на реалізацію даного проєкту депутатами було виділено 132600 грн. на умовах співфінансування. Це допоможе покращити технічні потужності освітніх закладів громади, що через пандемію змушені періодично працювати в дистанційному режимі та суттєво полегшити роботу наших вчителів, - повідомляє сайт Токмацької міської ради.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.