понеділок, 27 грудня 2021 р.

У ТОКМАЦЬКІЙ ТА ОРІХІВСЬКІЙ ГРОМАДАХ ПЛАНУЄТЬСЯ МІЖНАРОДНИЙ ПРОЄКТ ДОПОМОГИ

Презентація проєкту «Право на сім’ю – деінституціалізація для реформування систем захисту дітей в Албанії, Вірменії, Білорусії, Північній Македонії та Україні» відбулася  у Запорізької облдержадміністрації.

Його презентував директор  Міжнародної благодійної організації Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Сергій Лукашов. Фонд є частиною міжнародної федерації «СОС Кіндердорф», яка представлена у 137 країнах світу та має 71-річний досвід роботи з дітьми, позбавленими батьківського піклування та родинами у кризі.

Благодійний фонд в партнерстві з шістьма територіальними громадами Київської, Запорізької та Луганської областей планує здійснити реалізацію названого проєкту протягом 2021-2025 років за підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

У Запорізькій області  фонд планує реалізувати проєкти співпраці у Токмацькій та Оріхівській територіальних громадах (пілотування соціальних послуг в громадах; посилення спроможності спеціалістів комунальних та державних установ  надавати соціальні та превентивні послуги; підвищення обізнаності суспільства щодо існуючих потреб у спеціальній підтримці у розвитку превентивних послуг і послуг альтернативного сімейного догляду тощо).

Про це повідомляє сайт ЗОДА.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.