пʼятницю, 24 грудня 2021 р.

Нове медобладнання дасть можливість швидше і точніше робити дослідження

Перебуваючи з робочим візитом на Токмаччині, народний депутат України Павло Мельник відвідав Токмацьку багатопрофільну лікарню. У супроводі керівника лікарні Віталія Пасєвіна він побував у клініко-діагностичній лабораторії. 

Нагадаємо, що у травні цього року, поспілкувавшись з працівницями лабораторії, народний депутат пообіцяв допомогти з виділенням коштів на нове устаткування. 

Вже у серпні-вересні за програмою соціально-економічного розвитку були виділені кошти з держбюджету на придбання автоматичного гематологічного аналізатора, біохімічного аналізатора, аналізатора сечі та коагулометра. 

Колектив клінічної лабораторії вдячний Павлу Мельнику за таку вагому і необхідну допомогу. Медпрацівниці розповіли, що завдяки новому устаткуванню відтепер аналізи можна робити точніше, швидше у автоматичному режимі і за більшою кількістю параметрів.

Наприклад, біохімічний аналізатор дає можливість робити аналізи за 25 методиками, на ньому вже виконано 20 тисяч аналізів. На гематологічному аналізаторі за 3 місяці зроблено 6 тисяч аналізів. 3200 аналізів виконано на коагулометрі (аналізатор для дослідження гемостазу та тромбоутворення). 

За направленням сімейного лікаря аналізи у лабораторії робляться безкоштовно.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.