понеділок, 13 грудня 2021 р.

Погрожував підірвати райвідділ поліції

9 грудня близько 9:25 до чергової частини Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що телефонував чоловік, який не назвався і виказував наміри підірвати районний відділ поліції.

Правоохоронці вжили заходи по перевірці цього повідомлення: при обстеженні території вибухових предметів не виявлено. Співробітники поліції оперативно встановили особу і місцезнаходження псевдомінера.  Ним  виявився 49-річний житель міста Пологи. Чоловік зловживає спиртними напоями та неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за неправдиві повідомлення. Цього разу в крові зловмисника виявлено 2,68 проміле алкоголю.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.