неділю, 12 грудня 2021 р.

Чемпіонат області з боротьби: 8 чемпіонів з БК «Токмак»

11  грудня у Токмацькому спорткомплексі проходив чемпіонат Запорізької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2010 р.н.

Змагання проводилися у тому числі на новому борцівському килимі, придбаному буквально тиждень тому за кошти обласного бюджету завдяки депутату обласної ради Віталію Пасєвіну, який домігся виділення на придбання килима 100 тисяч гривень, про що ми повідомляли у жовтні - https://tokmakinfo.blogspot.com/2021/10/blog-post_8.html

Президент борцівського клубу «Токмак» Андрій Гришун пояснив, що новий килим був надзвичайно потрібен: по-перше, тому що  старі килими з зали вільної боротьби доводиться весь час зшивати-ремонтувати, а по-друге, старі мати вже стали розповзатися і їх навіть не можна переносити з місця на місце. Тому нові килими потрібні для проведення змагань у велкій залі спорткомплексу. Андрій Гришун провів організаційну роботу, замовлення матів та покриття, доставку килима з Харкова - якраз встигли до чемпіонату області.

І президент БК Токмак, і сарший тренер Геннадій Кірпіньов висловили вдячність Віталію Пасєвіну за такий вагомий внесок, за допомогу у придбанні борцівського килима. (Зазначимо, що на початку року за рахунок міського бюджету був придбаний перший килим. Також борцівська спільнота сподівається на підтримку й інших депутатів та придбання третього килима).

Сам чемпіонат області зібрав 170 юних борців з 17 спортклубів області.

Турнір проводився під егідою обласного управління молоді, фізкультури і спорту, при допомозі міського віділу молоді та спорту і Федерації спортивної боротби. Його метою є відбір кандидатів на чемпіонат України, що пройде 21-23 грудня у Києві.

За підсумками турніру одразу 8 юних спортсменів та спортсменок з БК «Токмак» стали чемпіонами: Валерія Дулько, Арина Євстафієва, Дарья Мала, Тетяна Дорошенко, Дмитро Гришун, Ярослав Лєонтьєв, Назар Муліка, Максим Матвієнко.

Вітаємо чемпіонів та призерів!

Віталій Голод.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.