суботу, 25 грудня 2021 р.

Віталій Пасєвін допоміг дитсадку "Барвінок" з виділенням коштів на нагальні потреби

Кожен з нас з теплотою згадує дитсадок, який відвідували самі, який відвідували чи відвідують наші діти. І завжди мимоволі посміхаєшся, коли у дитсадках бачиш маленьких токмачан, які, мов курчата, туляться до виховательок.

А між іншим, у кожному такому дитячому закладі є свої потреби і проблеми, що не завжди вдається вирішити самотужки. Доводиться шукати підтримки та допомоги.

Зокрема у дитсадку «Барвінок» виникла потреба у придбанні стільців для двох груп раннього віку, придбанні бойлера для нагріву води та заміні кранів. А ще є потреба у оновлені пісочниці та підлоги у літньому павільйоні. (За останні роки у кількох павільйонах підлогу замінили старанням батьківських комітетів, а це залишився останній павільйон, у якому підлога не оновлювалась з 70-х років і, зрозуміло, що за всі ці роки геть прогнила). Загальна потреба склала 25 тисяч гривень.

З проханням про допомогу завідуюча дитсадка «Барвінок» Ольга Дубініна звернулася до нашого депутата обласної ради Віталія Пасєвіна. За його підтримки у обласному бюджету (з депутатського фонду) були виділені кошти для «Барвінка» і оперативно придбане все необхідне.

Нещодавно Віталій Пасєвін побував у «Барвінку», разом з депутатом міської ради Миколою Портним, який теж прибув не з порожніми руками – виділив кошти на придбання великого набору іграшок для найменших токмачан.

Ольга Дубініна з вихователями радо продемонстрували придбані садком «обновки» (дошки для павільйону та пісочниця теж завезені, але поки що почекають теплої пори) і подякували за допомогу та підтримку.

А поки депутати спілкувалися з працівниками про інші проблеми дитсадка, діти, як нічого не бувало, продовжували з радістю гратися новими іграшками. А що ще для щастя дитячого треба!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.