середу, 22 грудня 2021 р.

Ноутбуки для вчителів Молочанської громади

Під час робочої поїздки до Молочанської громади народний депутат України Павло Мельник разом з заступником голови облдержадміністрації Русланом Шихановим вручили ноутбуки для вчителів громади. 

У рамках проєкту «Ноутбук - кожному вчителю» їх отримали вчителі Молочанського опорного закладу загальної середньої освіти, а також Виноградненської, Запорізької та Кіровської шкіл. Всього, згідно з оформленими заявками-потребами, отримано 58 ноутбуків.  
Зазначимо, проєкт «Ноутбук-кожному вчителю» ініційований Президентом України Володимиром Зеленським, Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти і науки з метою, щоб в умовах пандемії зробити процес навчання більш сучасним і доступним. Це актуально для всіх закладів освіти, а особливо для сільських.

Директори і вчителі названих шкіл, а також учні, присутні під час вручення, висловили вдячність за увагу до освітньої галузі, зокрема, і в питаннях поліпшення якості освіти дітей шляхом забезпечення освітніх закладів сучасною комп’ютерною технікою.

Фото Людмили Арман.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.