четвер, 23 грудня 2021 р.

Віталій Пасєвін допоміг школі № 6 з придбанням шкільних дошок

13 шкільних дошок придбала школа №6 завдяки коштам, виділеним обласним бюджетом з депутатського фонду депутата обласної ради Віталія Пасєвіна.

«Школі вже більше 45-ти років, - говорить директор ЗЗСО №6 Володимир Ситник. – У попередні роки старі дошки частково замінили - де батьки школярів допомогли, де спонсори. Але багато кабінетів залишалися з дошками – ровесницями школи». 

Старі дошки давно слід було б замінити, але ж коштів на це ніхто не виділяв, і навіть не обіцяв. Щоб вирішити проблему, адміністрація звернулася за допомогою до нашого депутата обласної ради Віталія Пасєвіна. Завдяки йому з обласного бюджету й були виділені кошти на придбання дошок.  

Днями Віталій Пасєвін разом з депутатом міської ради від мікрорайонів "Ковальский" та "Лівобережний" Віталієм Конопським побували у 6-й школі. Директор школи та його заступник Валентина Герасименко показали встановлені дошки у кількох кабінетах і подякували за такий передноворічний подарунок школі. Вчителі та учні підтвердили, що нові дошки з поверхнями під крейду, маркер та магніти зручні для роботи. Ну і естетичний вигляд класів значно покращився! 

Віталій Пасєвін і Віталій Конопський привітали школярів та педагогів з новорічними святами і поцікавилися іншими потребами школи. Зокрема, залишається проблема холодних коридорів і ряду класів школи, оснащення спортмайданчика (про це дійсно треба потурбуватися і депутатам, і місцевій владі), а хлопці-старшокласники попрохали забезпечити їхні спортивні команди м`ячами.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.