четвер, 31 жовтня 2019 р.

Токмацька міськрада сказала «Ні» формулі Штайнмаєра, висловилася проти масового впровадження касових апаратів і за продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення

Щойно завершилося засідання чергової сесії Токмацької міської ради, на яке, крім суто міських, були винесені питання політичного характеру: звернення до Президента та Верховної Ради України з приводу «формули Штайнмаєра», застосування касових апаратів підприємцями та захисту української землі від масового продажу.

До честі депутатів міської ради (а їх на сесію прибуло 23 з 34 обраних) вони не чубилися, як прийнято у їхніх колег з Верховної Ради, і після внесення незначних правок одностайно проголосували за проекти рішень.

Відтак, токмацькі депутати звернулися до керівництва країни, щоб не допустити капітулянтської політики, адже так звана «формула Штайнмаєра» є спробою повернути Україні окуповані території на чужих умовах, а проведення виборів на Донбасі можливе тільки після демілітаризації регіону. (На розгляді цього питання у міськраді наполягали громадські організації та група токмачани під час мітингу 6 жовтня 2019 року).


Також депутати заявили про підтримку Звернення фізичних осіб-підприємців до Президента України та Верховної Ради України щодо скасування прийнятих 20 вересня 2019 року Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» та Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг».

Крім того, міськрадою прийнято рішення Звернутися до Президента України, Голови Верховної Ради та до Прем’єр-міністра України щодо необхідності продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.

Автор – Віталій Голод


Нагадаємо, що раніше, "Звернення депутатів Токмацької районної ради Запорізької області до Президента України, Верховної Ради України, Запорізької обласної ради та Запорізької обласної державної адміністрації про законодавче забезпечення питання функціонування ринку землі" було ухвалено 27 вересня 2019 року на  54-й позачерговій сесії Токмацької районної ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.