вівторок, 23 листопада 2021 р.

Запрацювали ще кілька шкіл Токмаччини. Хто не вийшов з "дистанційки"? (ОНОВЛЕНО)

З понеділка, 22 листопада, у звичайному режимі запрацювали ще ряд шкіл Токмацької громади. Нарешті більшість учнів може нормально займатися, адже дистанційне навчання знижує дисциплінованість школярів.

На цей день у звичайному очному режимі повністю працюють 8 шкіл громади. У звичному режимі навчаються учні 1-4-х класів у всіх 12 школах. А на дистанційному навчанні для старших класів залишаються токмацькі ЗЗСО №2 і №6, Урожайнівська і Покровська школи, - повідомила Світлана Черкасова, начальниця відділу освіти Токмацької міськради.

Умовою для виходу у звичний режим роботи потрібне вакцинування всіх працівників школи. 

На минулому тижні газета Наше місто Токмак повідомляла, що повністю у «очному» режимі працюють всі 7 шкіл Молочанської громади.

Так само повністю запрацювали Коханівська, Новогорівська, Таврійська, Любимівська школи у Роздольській громаді. (На канікулах перебуває Високівська, на дистанційному  режимі Роздольський ліцей).

Оновлено о 17:30: 

Завтра, 24 листопада до повноцінної роботи приступає і 6-та школа. Про це стало відомо надвечір за інфрормацією журналіста Віктора Халамівського, яку офіційно нам підтвердив директор ЗЗСО №6 Володимир Ситник. 

Таким чином, на дистанційному режимі залишаються лише три з 22 шкіл Токмаччини.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.