понеділок, 29 листопада 2021 р.

Напад на поліцейського у Токмаці

26 листопада  під час несення служби на перехресті вулиць Центральна і Василя Вишиваного в місті Токмак, інспектор сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області спільно з нарядом Управління поліції охорони зупинили автомобіль "Renault Megane" під керуванням 30-річного місцевого мешканця, який порушував Правила дорожнього руху. 

В ході спілкування з водієм та проведення перевірки документів, пасажир автівки 1990 року народження, вийшов із автомобіля і наніс інспектору СРПП удар в область обличчя, порвав формений одяг та пошкодив мобільний телефон. При подальшій перевірці правоохоронці встановили, що нападник - власник легковика, в крові якого виявлені сліди алкоголю, - повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

За даним фактом слідчим відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Вирішується питання повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. Нападнику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.