середу, 10 листопада 2021 р.

Депутат облради Віталій Пасєвін підтримав ОСББ "Фортеця-46" на "Кузні"

До депутата обласної ради Віталія Пасєвіна звернулися жителі токмацького ОСББ «Фортеця-46» (що на Ковальській, 46) з проханнями допомогти з завершенням ремонтних робіт, а саме виділити кошти на мощення біля під`їздів.

Як розповіла голова ОСББ Світлана Поліщук, жителі будинку запланували зробити мощення тротуарів та майданчиків біля під'їздів та оновити лавочки. Але на все грошей не вистачало, тому й звернулися до Віталія Пасєвіна.

З депутатського фонду депутата облради було виділено 30 тисяч гривень, які допомогли ОСББ завершити всі заплановані роботи. 

- Щороку почергово ми робили мощення біля під'їздів, все зробили біля 4-х під'їздів. У цьому році думали зробити 5-й під'їзд, але шляхом співфінансування і завдяки допомозі Віталія Валерійовича закінчили всі шість під'їздів, - говорить Світлана Поліщук.

Нещодавно Віталій Пасєвін зустрівся і поспілкувався з жителями названого будинку. Вони подякували йому і за увагу, і за вагому допомогу. Депутат коротко розповів про свою роботу, поцікавився проблемами мікрорайону, роботою дитсадків, транспорту, і взяв на олівець озвучені жителями проблеми. На запрошення відвідав дитсадок "Кузнєчик", оглянув приміщення і групи, вислухав побажання працівниць.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.