понеділок, 15 листопада 2021 р.

Як відсьогодні працюють школи Токмаччини?

З понеділка, 15 листопада, облдепартамент освіти рекомендував школам продовжити освітній процес (звісно, з огляду на епідеміологічну ситуацію). Як же працюють наші школи сьогодні? З цим питанням ми звернулися до відділів освіти громад.

Отож, за інформацією начальниці відділу освіти Токмацької міськради Світлани Черкасової, у звичному режимі навчаються учні 1-4-х класів у всіх 12 школах громади. Також у звичайному режимі працюють 5-11-ті класи у закладах освіти №11 та 12 м.Токмака, у Новопрокопівці та Остриківці.

Повністю у звичайному «очному» режимі працюють всі 7 шкіл Молочанської громади – у Виноградному, Запоріжжі, Новомиколаївці, Лагідному, Балковому та обидві Молочанські. Це нам підтвердила начальниця відділу освіти Молочанської міськради Інна Броцька.

У Роздольській громаді одна школа (Високівська) перебуває на канікулах. Інші п`ять (Коханівська, Новогорівська, Таврійська, Роздольська, Любимівська) – у дистанційному режимі для старошокласників і у звичайному режимі для молодших класів. Дитсадки та дошкільні групи при школах працюють, підвезення є, харчування є, тепло є,- сказала нам заступниця голови Роздольської громади Тетяна Кучерява.

Підготував Віталій ГОЛОД.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.