середу, 10 листопада 2021 р.

Молочанська громада хоче приєднатися до Мелітопольського району.

Молочанська громада має намір вийти з Пологівського району та приєднатися до Мелітопольського. Про це повідомив народний депутат Сергій Мінько з Мелітополя на свої FB-сторінці.

За його інформацією до нього, як до народного депутата, звернулася ініціативна група активу Молочанської ОТГ з проханням посприяти приєднанню їхньої територіальної громади до укрупненого Мелітопольського району. 

За словами Сергія Мінька, на сьогоднішній день це прецедент для нашого регіону, і можливості такого приєднання потрібно ретельно вивчити. Але такої можливості він не відкидає.

З боку Молочанської громади участь у зустрічі з нардепом взяли міський голова Ірина Липка, її заступник Віталій Рєпін, депутат Молочанської міськради Ігор Ситник.

Нагадаємо, що дві сільради Токмацького району на початку 2020 року відійшли до Роздольської громади Василівського району. 

Якщо оприлюднені наміри здійсняться, то землі Токмаччини (єдиного до літа 2020 року району) опиняться у трьох районах: Пологівському, Василівському та Мелітопольському.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.