понеділок, 22 листопада 2021 р.

У День Гідності та Свободи

Відзначення Дня Гідності та Свободи 21 листопада знаменує день єдності українців та їх готовність відстоювати цілісність і незалежність своєї країни, пам’ятати усіх, хто боровся за вільну Україну у різні часи, а також реалізувати своє право самим визначати майбутнє, вірити в себе і здатність перемагати. 

Вічною раною на серці кожного українця будуть загиблі герої Небесної Сотні та воїни АТО, кожен з яких віддав найцінніший скарб за свої переконання – власне життя.

21 листопада жителі району разом з усією Україною згадали ці події. У Пологах  поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Революції Гідності, стенду «Вони віддали життя, захищаючи Україну», пам’ятних знаків Герою України Максиму Горошишину (який, до речі, навчався у Токмацькій школі-інтернаті) та сержанту морської піхоти Артему Корнєву. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Артур Крупський, Пологівський міський  голова Юрій Коноваленко, заступник голови районної ради Володимир Плевако, працівники райдержадміністрації, міської ради. Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО, - повідомляє Пологівська РДА.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.