четвер, 4 листопада 2021 р.

Найнижчі показники з вакцинації у Молочанську і Токмаку

У Запорізькій облдержадміністрації відбулася селекторна нарада з головами районних держадміністрацій області. Головною темою розмови була вакцинація на територіях. 

Як розповіла координаторка з питань імунізації проти COVID-19 на території Запорізької області Марина Колерова, показники вакцинації в регіоні нижчі за загальнонаціональні. Двома дозами охоплено 15,5 % дорослого населення області. 

Найвищі показники мають міста -  у Запоріжжі, Мелітополі та Бердянську в середньому  24% дорослих  отримали першу дозу, у Василівці 23.2%. Найнижчі показники у Кам’янці-Дніпровській - 12.8%, Молочанську - 13.2 %, Токмаку - 13.5 %

Голова ЗОДА Олександр Старух дав доручення керівникам територій покращити комунікації з місцевим населенням та посилити інформаційну кампанію стосовно вакцинації. Також створити всі умови для доступної вакцинації - організувати пересувні бригади вакцинації, тимчасові пункти або підвіз людей.

Крім того, Олександр Старух нагадав про необхідність поновити вакцинальну кампанію серед освітян, адже за вимогами червоної зони карантину для того щоб працювали заклади освіти, має бути вакциновано 100% працівників. Сьогодні  71% запорізьких освітян пройшли повний цикл вакцинації, - повідомляє Департамент культури та інформаційної політики ЗОДА.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.