вівторок, 6 жовтня 2020 р.

В Токмацькому районі зареєстровано ще два летальних випадки від COVID

Державна установа "Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" повідомляє, що за останню добу в області зареєстровано 116 нових випадків захворювання на COVID-19.

Всього станом на 8:00 06.10.2020 зареєстровано 4746 лабораторно підтверджених випадків, в т.ч. 437 – серед дітей (за добу + 7) та 435 – серед медичних працівників (за добу + 5).

По Токмацькому р-ні – 265 (+13)

За добу зареєстровано 3 летальних випадки, два з них у нашому районі.

Всього по Токмацькому районі – 4 (+2)

Одужало 30 хворих.

Переважна більшість померлих - особи похилого віку та відносились до групи ризику (мали супутні гострі або хронічні серцево-судинні патології, вікові порушення з боку серцево-судинної системи, злоякісні новоутворення, цукровий діабет).

Нагадаємо, що Рішенням державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 5 жовтня у містах Мелітополь і Токмак, Пологівському та Оріхівському районах подовжений «помаранчевий» рівень епідемічної безпеки.

В містах Запоріжжя, Бердянськ, Веселівському, Вільнянському, Гуляйпільському, Запорізькому, Мелітопольському, Приазовському, Новомиколаївському, Токмацькому та Якимівському районах встановлений «жовтий» рівень епідемічної безпеки. У порівнянні з минулим тижнем з «жовтої зони» виключений Михайлівський район, додано Приазовський.

Сьогодні на ранок в стаціонарі Пологівської багатопрофільної лікарнї інтенсивного лікування перебуває 17 пацієнтів з COVID, три пацієнти знаходяться на апараті штучної вентиляції легенів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.