середу, 28 жовтня 2020 р.

Зареєстровано ще один летальний випадок від COVID у районі

За останню добу  в області зареєстровано 390 нових випадків захворювання на COVID-19.

Всього станом на 8:00 28.10.2020 зареєстровано 8853  лабораторно підтверджених випадків, в т.ч. 707 – серед дітей (за добу +12) та 775 серед медичних працівників (за добу + 28).

В розрізі адміністративних територій - 8853 (+390): Токмацький р-н –  410 (+11).

За добу зареєстровано 6  летальних випадків, із них 5 померлих мали супутні хронічні стани – серцево-судинні патології, в т.ч. 2 - цукровий діабет. В 1 випадку хворий  не мав супутніх хронічних патологічних станів. Вік померлих– від 49 до 74 років.

Одужало за добу 100 хворих.

Всього станом на 28.10.2020 зареєстровано 110 (+6) летальних випадків від COVID-19: Токмацький район – 6 (+1).

Переважна більшість померлих - особи похилого віку та відносились до групи ризику (мали супутні гострі або хронічні серцево-судинні та легеневі патології, вікові порушення з боку серцево-судинної системи, злоякісні новоутворення, цукровий діабет).

Нагадуємо, що з 00:00 26.10.2020 введений  «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки на всіх адміністративних територіях області.

Єдиним заходом профілактики є користування засобами індивідуального захисту, дотримання соціальної дистанції та гігієни рук.

"ТокмакІнформБюро" в Telegram - приєднуйся 

При появі будь-яких симптомів гострої респіраторної вірусної інфекції зателефонуйте своєму сімейному лікарю; якщо температура тіла підвищиться вище 38 градусів, з’являться сухий кашель, утруднене дихання або ядуха – негайно викликайте «швидку» допомогу.

Фото ілюстративне з Інтернету.

Шановні Токмачани!

Як вам уже відомо, в Україні продовжуються карантинні заходи у зв’язку з поширенням захворювання на COVID-19.

Ситуація із захворюваністю по м. Токмак, на жаль, теж не дає підстав для оптимізму. Так, за останню добу виявлено 12 нових випадків інфікування коронавірусом. На теперішній час по місту продовжують лікуватися 205 осіб.

Тому звертаємося до вас, шановні мешканці, з проханням бути надзвичайно відповідальними і неухильно дотримуватися карантинних заходів та обмежень, рекомендацій медичних працівників. Від кожного з нас залежить наше здоров’я та здоров’я наших рідних, близьких, всіх, хто нас оточує. Від нашої з вами свідомої поведінки залежить, як швидко наш регіон зможе повернутися до звичайного повсякденного життя.

Окремо звертаємося до підприємців сфери послуг, торгівлі, розважальних закладів щодо неухильного дотримання ними протиепідемічних заходів.

Ми всі разом відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах нашої громади і країни в цілому. Ми бачимо, що вірус поширюється дуже швидко, перед ним усі рівні, незалежно від статусу, достатку, статі та віку. Прохаємо Вас серйозно поставитися до існуючої небезпеки, бути мудрими та розважливими.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.