суботу, 10 жовтня 2020 р.

З понеділка Токмак залишається в "помаранчевій" зоні, Токмацький район в "жовтій"

З понеділка в Україні почне діяти нове епідемічне зонування по поширенню коронавіруса.

Про це в своєму Telegram-каналі написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов за підсумками засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З 00 годин 00 хвилин 12 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.", - відзначає він.

Зокрема, до "помаранчевої" зоні будуть віднесені: - міста Мелітополь і Токмак, Новомиколаївський, Оріхівський та Пологівський райони Запорізької області;

Відзначається, що до "жовтої зони" віднесені: - міста Запоріжжя, Бердянськ та Енергодар, Веселівський, Вільнянський, Гуляйпільський, Запорізький, Мелітопольський, Приазовський, Токмацький і Якимівський райони Запорізької області.

Державна установа "Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" повідомляє, що за останню добу  в області зареєстровано 174 нових випадків захворювання на COVID-19.

Всього станом на 8:00 10.10.2020 зареєстровано 5346 лабораторно підтверджених випадків, в т.ч. 488 – серед дітей (за добу + 16) та 469 – серед медичних працівників (за добу + 8).

По Токмацькому р-ні –  311 (+18)

Всього станом на 10.10.2020 в області зареєстровано 85 (+2) летальних випадків від COVID-19, в Токмацькому районі - 4.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.