неділю, 31 липня 2022 р.

Рашисти старанно готують фальсифікацію "референдума"

З весни на тимчасово окупованих територіях рашисти стали говорити про "референдуми". Але не знають як їх провести, адже побачили, що тут ні вони, ні їхні порядки людям не потрібні. Є звичайно такі, що ладні бігти куди їх погонять, аби отримати якісь посади, але таких зовсім мало (бо мало посад).

У Мелітополі рашисти придумали нову "технологію".  Привезли російських піарників та політтехнологів, розмістили на території захопленого магазину "Фокстрот". Перед ними стоїть завдання підготовки до “референдуму” на тимчасово окупованих територіях.

Окупаційна влада активно збирає дані місцевих жителів. Рашисти запитують особисті дані, ПІБ, дату народження, місце роботи, прописку, номери телефонів. З'ясовують також наявність родичів в росії та їх контакти. З цією метою озброєні рашистські військові з місцевими поліцаями здійснюють обхід будинків та квартир городян.

Водночас до збору даних для референдуму, за словами городян, активно залучають старших по дому.

– Нам сказали, що ходити нікуди не треба, – розповідає мелітопольчанка. Старша принесе листочки, ми поставимо галочку біля слова "за" чи "проти". Цей папірець вона віднесе кудись. На питання, а якщо ми проголосуємо "проти" приєднання Мелітополя до росії, старша єхидно посміхнулася. Ми розуміємо, що нікому наша думка не важлива і що вони за нас самі вирішать.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.