четвер, 28 липня 2022 р.

На "мершу" з Василівки завели кримінальну справу - їй загрожує довічне

СБУ передала до суду обвинувальний акт стосовно зрадниці, яка добровільно перейшла на бік ворога та почала співпрацювати з окупантами. Представники агресора призначили її на посаду «в.о. голови адміністрації міста Василівка». Про це повідомляє ЗОВА.

Спочатку вона займалася підприємництвом і відкрила станцію технічного обслуговування. Коли у місто  прийшли «Zпасители» вона запропонувала окупантам свої послуги та  почала їм прислуговувати. 

На СТО вона налагодила ремонт та фарбування військової техніки рф, забезпечувала постачання запасних частин до техніки. Щоб окупанти оцінили її старання дала вказівку працівниками наносити на пофарбовану військову техніку символ війська-агресора – літеру «Z».

Також вона забезпечила постачання будівельної техніки, із задіянням якої окупанти створили фортифікаційні споруди для протидії ЗСУ.

Зусилля зрадниці не пройшли марно, окупанти запропонували їй посаду виконуючої обов’язки «голови адміністрації м. Василівка», на що вона погодилась.

Слідчі СБ України в Запорізькій області кваліфікували дії колаборантки за ч. 2 ст. 111 КК України (державна зрада вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт стосовно зрадниці скеровано до суду для розгляду у порядку спеціального судового провадження. 

За вказаний злочин їй загрожує довічне позбавлення волі, - повідомляє ЗОВА.

А Василівка - це Україна!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.